Esteettömyys

Hei ja kiitos nettiparlamenttiin pääsystä! Kysyisin, että mitä Pirkanmaan ehdokkaat ovat mieltä Tampereen kaupungin esteettömyydestä? Millä tavalla kehittäisitte esteettömyyttä omalta osaltanne?

Työskentelen päivittäin eri tavoin tukea tarvitsevien ihmisten kanssa ja törmään päivittäin esteettömyyshaasteisiin, kun ihmiset liikkuvat pyörätuoleilla ja muilla apuvälineillä.

Esteettömyys palvelussa ei tarvitse olla välttämättä iso asia (esimerkiksi rampin rakentaminen ravintolan tai kaupan ovelle. Pienillä muutoksilla mahdollistaa näin parempaa palvelua ja saa positiivisia asiakaskokemuksia :slightly_smiling_face:

3 tykkäystä

Sain äsken palautetta, että mm. Liike nyt ei huomioi vammaisia ihmisiä kuntavaaliohjelmassa. Kyseessä on Invalidiliiton tekemä selvitys puolueiden kuntavaaliohjelmista. Eiköhän korjata tilanne pikinmiten. Tämä ei koske pelkästään Pirkanmaata, vaan puolueen tapaa ja tyyliä toimia ottamalla kaikki aktiivisesti huomioon ja edistämällä näin yhdenvertaisuutta.

Keskustelen mielelläni tästä lisää teidän kaikkien kanssa ja toivon, että tämä korjataan mahdollisimman pian :slight_smile:

1 tykkäys

Hyvä kun olit aktiivinen ja nyt olemme Pirkanmaalla tuomassa näkyviin tämän puutteen. Kuntalaisille tietoa, mitä tästä ajattelemme :muscle:

1 tykkäys

Kyllä! Hienoa, että aihe kiinnostaa ja saatiin tähän ehdokkaita mukaan :slight_smile: