Liike Nyt Kiteelle

Liike Nyt tuo Kiteelle uuden tavan tehdä politiikkaa

Liike Nyt on Suomen modernein ja nopeimmin kasvava puolue. Liikkeen tavoitteena on muuttaa tapaa, jolla politiikkaa tehdään, osallistamalla kansalaiset mukaan päätöksenteon eri vaiheisiin. Liike tekee politiikkaa asiat eikä ideologia edellä. Päätökset perustuvat tosiasioihin. Tahallisen vastakkainasettelun sijaan painotamme yhteistyötä.

Liikkeellä on oma kaikille avoin ja maksuton Nettiparlamentti -verkkoympäristö, jossa käydyt keskustelut ja äänestykset ohjaavat Liikkeen politiikkaa. Liikkeellä on myös oma mobiilisovellus, jota on ladattu jo ennätykselliset yli 7000 kertaa.

Liike Nyt Kitee ry on perustettu 27.3.2021. Perustajajäseninä toimivat Tero Nenonen, Sampo Rauma, Pekka Partanen, Raimo Lehmuksela, Jimi Koffert ja Jarmo Hasunen. Ajatus Liike Nytin paikallisyhdistyksen perustamisesta Kiteelle syntyi tarpeesta tehdä avoimempaa ja tosiasioihin perustuvaa politiikkaa. Asia on herättänyt laajasti kiinnostusta. Mukaan on lähtenyt hyvä joukko paikallisia vaikuttajia. Myös kuntavaaleissa ehdolle asettuvia henkilöitä on jo ilmoittautunut Kiteellä ja Tohmajärvellä. Ehdokashakemuksia otetaan vastaan 4.5. asti.

Toiminnan aloittaminen on ollut helppoa ja nopaa, mikä omalta osaltaan jo kertoo tarpeesta ja kiinnostuksesta tehdä Kiteellä uudenlaista politiikkaa, toteaa tuore puheenjohtaja Tero Nenonen, samoin kuin tohmajärveläinen varauheenjohtaja Sampo Rauma. Puheenjohtajisto pitää paikallisyhdistyksen perustamista samalla myös pään avauksena aidolle yhteistyölle Keski-Karjalan kuntien välillä.

Liike Nyt Kitee on ensimmäinen Liikkeen paikallisyhdistys Keski-Karjalan alueella ja tulee alussa edustamaan puoluetta myös lähikunnissa. Tohmajärvi tulee heti alusta alkaen olemaan tohmajärveläisen varapuheenjohtaja Sampo Rauman kautta vahvasti edustettuna juuri perustetussa yhdistyksessä.

  • Liikkeen kasvu valtakunnalliseksi puolueeksi on ollut ennätyksellisen vauhdikas. Paikallisyhdistyksiä on nyt 35 ja uusia paikallisyhdistyksiä perustetaan jatkuvasti. Liikkeen uudelle tavalle tehdä politiikkaa on kysyntää ympäri Suomea. Me haluamme osallistaa kuntalaiset mukaan päätöksentekoon, tehdä faktoihin perustuvia päätöksiä ja edistää riitelyn sijaan yhteistyötä. Hyvä veli -verkostot ja pienissä piireissä päättäminen tuhoaa politiikan, ja siihen pitää saada muutos, toteaa Liike Nytin puheenjohtaja Harry Harkimo.

Lisätietoja: Liike Nyt r.p.: puheenjohtaja Harry Harkimo +358400226666
puoluesihteeri Juhani Klemetti +358406346804
Liike Nyt Kitee ry: puheenjohtaja Tero Nenonen +358505458568
varapuheenjohtaja Sampo Rauma +358500553965

3 tykkäystä

Edellä siis lehdistötiedoite mikä pistettiin alkuviikosta uunista ulos.
Hyvin on Liikkeen purjeet ottanut tuulta alle, ja jatko näyttää enemmän kuin hyvältä.
Ensiviikolla toivottavasti julkaistaan Kiteelle historiamme ensimmäiset kuntavaaliehdokkaamme! Tästä se meidän tarinamme kirjoittaminen sitten oikeasti alkaa!

Tervetuloa mukaan tähän tarinaan!

-Tero-

3 tykkäystä

Hieno homma. Tsemppiä jatkoon. Syytä korostaa, että tässä vaiheessa koko Keski-Karjalan Liike. Reippaasti mukaan myös Tohmajärveltä ja Rääkkylästäkin.

1 tykkäys

Lämpimästi tervetuloa Liike Nyt -peheseen!

T: Liike Nyt Joensuu / Kari

1 tykkäys