Mielipidekyselyiden salliminen

Itse lähdin liikkeeseen mukaan syksyllä 2018, koska sen iskulauseena oli “Päätetään yhdessä”. Olin vaikuttunut Liike Nyt Pirkanmaa FB-ryhmän jäsenten halusta tehdä avoimia kyselyitä ja niiden vaikutuksesta muun muassa ryhmän omiin sääntöihin.

Nyt kun tämä kaikille avoin keskustelualusta on käytössä, voi kuka tahansa tehdä ehdotuksia asioiden parantamiseksi. Meillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tehdä mielipidemittauksia, jotka kertoisivat meille tarkemmin mitä muut jäsenet ovat ehdotuksistamme mieltä.

Tämän vuoksi ehdotan nyt, että mielipidekyselyiden tekeminen sallittaisiin. Tykkää tästä avauksesta, jos olet samaa mieltä. Mikäli vastustat mielipidekyselyiden sallimista, tykkää alapuolelle kirjoitetusta vastauksesta.

13 tykkäystä

En kannata yllä olevaa ehdotusta mielipidekyselyiden sallimisesta.

Onko mitään estettä sille, että jonkin toisen puolueen edustaja tai täysin puolueetonkin kunnanvaltuutettu liittyisi kannattajineen alustalle ja järjestäisi kyselyitä yllä olevalla tavalla noudattaen niiden tuloksia valtuustotyössään? @harry.harkimo @juhani.klemetti

Liikkeen vahva sähköinen tunnistautuminen ja avoimesti omalla nimellä tapahtuva äänestäminen olisi mahdollisuus, josta he voisivat olla kiitollisia. Samalla Liike Nyt saisi lisää näkyvyyttä ja sen omatkin kannattajat lisää vaikutusmahdollisuuksia.