Käsittämätön aivopieru

Kallion kirkon suunnalta henkilö nimeltä Rebekka Naatus twiittaa että meidän veteraanimme ovat tänäpäivänä pieni joukko että tukia pitäisi alkaa suunnata maahanmuuttajaveteraaneille !!!
Aivan käsittämätön aivopieru.Vietämme veteraanipäivää kunnioittaaksemmne sotiemme veteraaneja ja tällainen
käsittämätön twiitti on todella halveksiva ja veteraaniemme uhrauksia mitätöivä purkaus.

5 tykkäystä

En tiedä oliko yrittänyt vääntää huumoria, mutta aina voi laittaa palautetta.

Tuon on täytynyt olla epätoivoinen yritys kirjoittaa 'tervomaisen satiiristi"…eihän kukaan fiksu edes ajattele noin Kalliossa! (Vahvasti yli 5 v siellä elänyt ja sydämeni sinne menettänyt)
No,ajatus matkia meidän satiiri ja ironiahöysteisiä asiakirjoittajia on yhtä suuri epätoivoinen yritys,kuin Bottaksen maailmanmestaruus tai edes paikka mersutallissa kaudella 2022
Periaatteessa kaikki aloittelija huumori tulisi kitkeä veteraanejamme koskevista kirjoituksista,ettei edes vahingossakaan aiheuteta pahaa ja kiittämätöntä mieltä veteraaneja kohtaan. Jos ei kaikenlisäksi pääse korjaamaan väärinymmärrettyä tekstiään,voi kohta olla nenä pipi,kun pari kohtapuolin 100v täyttävää veteraania tulee näyttämään mistä päästä se lintu pissii!!!
Tuossa iässä on näiden veteraanien ajatusmaailma ja kyky toimia tilanteessa moninkertaisesti parempi, kuin uutta nuoruutta etsivällä 50v Audikuskilla tai lippispäisellä, hampurilaisia naamaansa tunkevalla ja mättävällä “täysikäisellä 18v” nuorella ,joilla nyt korona aikana on niiiiiin kauhea olla ,kun ei saa bilettää!!

Mevtarvitsemmee vielä veteraanien,lottien ja sodassa palvelleiden henkilöiden tiétoja,taitoja ja ajatuksia…nyt,kun heitä vielä edes on olemassa!

Pienenä kiitoksena voisimme käydä heitä tervehtimässä,kuka sellaista itse myös haluaa jonkun vieraan käyvän.

He ovat inhimillisiä historian- ja tietosanakirjojen ihmispainoksia!!

T.Lare,Hml

Ei käy.

Meidän, jo kovin ikääntyneissä sotaveteraaneissa on prioriteetti. Heidän ansiostaan me voimme edes vastaanottaa maahanmuuttajia,

/Joni

2 tykkäystä

Veteraani käsite tuntuu “kirkon taholla” olevan hatara. Veteraanit ja Lotat ovat tehneet niin kunniakkaan ja kovan työn maamme itsenäisyyden eteen, että on naurettavaa verrata heitä maahamme tulleisiin turvapaikkaturisteihin. Jos tuollainen kanta alkaa saada kirkon piirissä kannatusta, kirkollisveron maksajissa tulee varmasti lisää harvennusta, kohdallanikin.

1 tykkäys

minusta meidän tulee kaikin tavoin kansakuntana kunnioittaa sotiemme veteraaneja ja naisia ja taata heille mahdollisimman arvokas, terveellinen ja huoleton loppuelämä!!!
mikä on edes maahanmuuttajaveteraani???
ei sillä ainakaan mitään tekoa ole suomalaisten sotaveteraanien kanssa!!!

Olen ollut aika monen veteraanin viimeisten vuosien rinnalla kulkija ja kädestä pitäjä ennen sankarien siirtymistä ajasta ikuisuuteen. Osalla on ollut suuri ymmärrys kotinsa menettäneitä maahanmuuttajia kohtaan, osa heistäkin on suomalaisten tavoin taistellut kotinsa puolesta maahantunkeutujia vastaan ja ollut sittemmin pakotettu jättämään kaiken taakseen.
Sodan raakuus jätti jäljet veteraaneihin. Absurdia ajatella, ettei se voisi olla vaikuttamatta muualta maailmasta tulleisiin ihmisiin, myös monet lapset ovat olleet sen vaikutuksen alla.