Kuntavaalit 2025

Kuntavaalit 2025

Kuntavaalit ovat loppujen lopuksi
pian. Niillä on ratkaiseva merkitys, varsinkin tuloksettoman presidentinvaalin jälkeen. Siihenkin uhrattu raha ja hypetys olisi pitänyt suunnata tärkeämpiin kohteisiin eli siis kuntavaaleihin.

Kuntavaaleissa saa vähäiselläkin äänimäärällä ja helpommalla merkittäviä tuloksia. Talkootyö kuuluu asiaan, mutta ylimmän johdon konkreettinen tuki ja älykäs suunnittelu olisi arvokasta. Raha- ja resurssivirtaa voisi joskus ohjata rivijäsenistön ja kentän hyväksi.

Rafael Hellsten
Kanta-Häme

2 tykkäystä

Kunta /aluevaalit tulee olemaan Liike nytin osalta Tärkeät ja näytönpaikan vaalit. Varmasti se myös ehdokkaana hyvä tietää myös itse että töitä joutuva tekemään, omalla alueella.

1 tykkäys

Kunta-ja Aluevaalit tosiaan tulossa reilu vuoden päästä. Onko mitään tietoa onko puolue asettamassa ketään ehdolle tuleviin Europarlamenttivaaleihin?

1 tykkäys

Puoluehallituksen tulevassa kokouksessa 3.3.2024 on yhtenä asiakokonaisuutena eurovaalit. Sen jälkeen tulee asiasta tietoa viimeistään seuraavassa kuukausitiedotteessa.

1 tykkäys

Hyvä tietää, mutta miten sellaista kuukausitiedotetta voisi saada, että siis olisi tietoa jatkossakin asioista. Raskasta kysellä jatkuvasti nettiparlamentissa perusasioita.

Onko jossain kerrottu puoluehallituksen nimet ja paikkakunnat ym, nettisivuills ei ainakaan.

t. Rafael Hellsten

Hei
Mikäli olet jäsen niin pitäisi tulla automaattisesti,

Puoluehallituksen jäsenet löydät nettisivuilta ja niiden nimet ja sukunimi paikkakuntia ei ole.

Laita vaikka mulle yveetä mikäli et ole saanut tiedotteita niin asia korjataan.

Yst terv Inka kolhinoja Puoluehallituksen jäsen

Juuri näin. Jos on jäsen, niin pitäisi olla liitetty sähköpostilistaan.

Hallituksen jäsenet löytyvät Liike Nytin sivuilta.

Hoidetaan ensin pois alta nämä Eurovaalit ja sitten keskitytään kuntavaaleihin. Päävastuu kuntavaaleista on piireillä ja niiden paikallisyhdistyksillä.