Tampereen kaupunginvaltuusto

Kaupunginvaltuusto

Hei,

Liike Nyt ei saanut Tampereelle yhtään valtuustopaikkaa. Kiitos kaikille äänestäjille! Jatkamme tästä yhdessä kuntalaisten kanssa vaikuttamista ja kannanottoa siitä huolimatta.

Helppo seurata valtuustoimintaa linkin kautta.

Eilen 14.6. oli vanhan valtuuston kokous ja uusi kausi alkaa 16.8.2021

Ollaan aktiivisia täällä sekä sosiaalisessa mediassa. Voimme kaikesta huolimatta tuoda kuntalaisina mielipiteemme esiin ja ottaa kantaa.

Kuntalainen voi esim. lähettää suoraan sähköpostia haluamalleen valtuustossa istuvalle.
Voitte myös laittaa asianne esim. minun sähköpostiini aaltonenj85 (a) gmail.com ja lähetän terveiset puolestanne valtuutetuille, lautakuntiin ja pormestareille.

Uskon kansan liikkeen ja aktiivisuuden voimaan! Jos viestejämme ei kuulla, eikä niihin vastata, kertoo se paljonkin nykyisen päätöksenteon tavasta, avoimuudesta ja halusta kuulla kuntalaisia.

Tervetuloa vaikuttamaan Nettiparlamentin kautta kaupunkimme asioin!

Puhun puolestanne!

Jonna Aaltonen

3 tykkäystä

Jonna Aaltonen / Liike Nyt Tampere

Facebook: Jonna Aaltonen Liike Nyt (politiikka)
Facebook: Jonna Aaltonen (henk.koht. profiili)
Instagram: aaltonen_jonna
Twitter: AaltonenJonna
LinkedIn: Jonna Aaltonen

Ammatti: Sairaanhoitaja
Elämäntilanne: Fyysisesti liikunrajoitteinen, lihasten liikehäiriön vuoksi. Tästä syystä takana 3 vuotta kuntoutustukea, ammatillinen kuntoutus hylätty kertaalleen, eläke hylätty. Uusi haku ammatillisen kuntoutuksen saamisesta vireillä.

Työvoimatoimistossa työnhakijana, joka kaltaisteni tilanteessa ainoa vaihtoehto tulonlähteelle. Viime kuussa sain TE-toimiston myöntämääm yhteiskunnan suomia vaihtoehtoja, jos ammatillinen kuntoutus taas hylätään. TE-toimisto antoi luvan mm. omaehtoiseen opiskeluun, työnantajalle palkkatukea, minut työhön perehdyttäjälle lisäkorvauksen ja taisi olla paljon muutakin.

Pystyn antamaan neuvoja yllämainituissa asioissa. Lisäksi velkajärjestelyn toiminta on tuttu. Ammatin puolesta neuvoja saa terveydenhuollon toiminnasta ja palveluun hakeutumisesta. Vammaispalvelut ja omaishoitajuus tuttua.

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kertoa avun saannin mahdollisuuksista tutuille ja läheisille!

1 tykkäys