Liike Nyt julkaisee ensimmäiset eurovaaliehdokkaansa

Liike Nytin puoluehallitus on nimennyt ensimmäiset ehdokkaansa kesäkuun europarlamenttivaaleihin. Liike Nyt lähtee vaaleihin innokkaalla ryhmällä ja nuorella naisenergialla, joka haluaa muuttaa päätöksentekoa Euroopan Unionissa.

Nimetyt ehdokkaat ovat: kansainvälisen oikeustieteen maisteri, eduskuntaryhmän pääsihteeri ja Liikkeen Nuorten puheenjohtaja Iina Ilmarinen (Helsinki), lentoemäntä ja avustustyöntekijä sekä Liike Nyt Helsingin Piirin puheenjohtaja Heidi Jaari (Helsinki), yrittäjä ja Liike Nyt Vaasan puheenjohtaja Toni Korhonen (Vaasa), yritysjohtaja ja yrittäjä, kaupunginvaltuutettu ja aluevaltuutettu Christa Lahto (Pori), kasvatustieteiden maisteri, opettaja, muusikko, Liikkeen Naisten ja Liike Nyt Oulun puheenjohtaja Johanna Leponiemi (Oulu), kauppatieteiden maisteri, yrittäjä ja sijoitusalan asiantuntija, kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu ja varakansanedustaja Nina Nummela (Vantaa) sekä yrittäjä, toimitusjohtaja ja Liike Nyt Hämeen piirin puheenjohtaja, Petteri Redsven (Lahti).

Liike Nyt solmi teknisen vaaliliiton Kristillisdemokraattien kanssa europarlamenttivaaleihin. Vaaliliitto tähtää 1-2 ehdokkaan läpimenoon ja kumpikin puolue asettaa 10 ehdokasta. Julkaisemme eurovaaliohjelmamme lähiaikoina.

Täytyy muistaa, miksi Euroopan Unioni on aikoinaan perustettu; jotta Euroopassa ei enää käytäisi sotia. Tämä tarkoittaa yhtenäisyyttä ja kiirettä laittaa sotateollisuus käyntiin sekä omia tarpeita että Ukrainan auttamista varten. Näissä vaaleissa korostuu turvallisuus ja talous, puheenjohtaja Harkimo lisää.

Lisätietoja:

Harry Harkimo, puheenjohtaja Liike Nyt

Rörelse Nu tillkännager första Europaparlamentskandidaterna
Partistyrelsen fattade beslut 9 april att nämna följande kandidater till Europaparlamentsvalet:

Jur. mag. Iina Ilmarinen (Helsingfors), Rörelse Nu Helsingfors krets ordförande Heidi Jaari (Helsingfors), företagare Toni Korhonen (Vasa), företagare Christa Lahto (Björneborg), ped. mag. och Rörelse Nu:s kvinnoförenings ordförande Johanna Leponiemi (Uleåborg), vice riksdagsledamot Nina Nummela (Vanda) och verkställande direktör Petteri Redsven (Lachtis).

Rörelse Nu har ingått ett tekniskt valförbund med Kristdemokraterna. Valförbundet strävar att få igenom 1-2 kandidater till Europaparlamentet. Bägge partierna nominerar 10 kandidater. Valprogrammet kommer att tillkännagäs inom kort.

Tilläggsinformation:

Harry Harkimo, ordförande, Rörelse Nu ‪

1 tykkäys