YLE verosta luopuminen

Talouselämä lehdessä väläyteltiin Yle veron nostoa. Yle vero on jo nyt täysin idioottimainen lisävero, vihervasemmistolaisten suojatyöpaikka jonka Junger hyvin tietää. Yle vero pitäisi poistaa, koska jokainen samassa taloudessa asuva maksaa palkastaan tuon veron, eikä voi vaikuttaa mitä Ylen kanavilta syötetään ainoana totuutena. Yleisradion uutiset ja tv uutiset sekä puolueettomat dokumentit eivät tarvitse tuollaista määrää henkilökuntaa mitä Ylellä on. Mikäli rahat eivät riitä niin sitten sopeutetaan. Woke yms. Herkkähipiäisiä toimittajia ei tarvitse hyysätä Ylessä jossa nepotismi on toinen ongelma alue. Ihmetyttää mikseivät järkipuolueet ole tähän puuttuneet jo aiemmin?

2 tykkäystä

Olen samaa mieltä siitä, että Yle-vero pitää poistaa, kanavilta ei tule mitään muuta kuin uusintoja.
Ja toimittajia aivan liikaa, kuin myös kaiken maailman asiantuntijoita, on jaettu entisille urheilijoille suojatyöpaikkoja.

1 tykkäys

Olen samaa mieltä YLE veron täysin turhasta maksusta koska perheissä katsotaan mediaa täysin eri kanavista :+1:
Itse en ole vähentämässä YLEn osuutta TV tarjonnassa koska vain sieltä tulee minulle sopivaa ohjelmaa kuten ARENA laatu dokkareita Luotettavat uutiset BBC ohjelmia yms.
En voi sietää kaupallisten kanavien USA painotteista ohjelmaa enkä todellakaan kaikenmaailman tosi TV ohjelmia jossa täysin turhat ihmiset ovat mukana muka kiinnostavissa ohjelmissa jotka on suunnattu täysin aivottomille katsojille :stuck_out_tongue_winking_eye:

Totta, hyviä dokumentteja ja muutoinkin Areenalta tulee suht hyvää tuotantoa, mutta toimituksellisia ohjelmia, eli toimittajia ja muuta henkilökuntaa on liikaa. Kaupallisilla kanavilla kameramiehet hoitavat usein tekniikan itse, jopa toimittajat kuvaavat juttunsa itse, mutta YLE haluaa pitää kiinni ”taiteellisesta” vaikutelmasta ja sen varmistaa runsas taustajoukko. Myös esim. vaalien alla voi aistia toimittajien asenteellisuuden haastateltavia kohtaan, usein viher tai vasemmistolainen asenne paistaa läpi. Eräs toimittaja joutui toisen haastateltavan n sanan käytöstä suunnilleen hermolomalle, erittäin ammattitaidonta käyttää asemaansa uhriutumiseen. En halua veronmaksajana osallistua asenteellisuuden esittämiseen caltakunnan ykköskanavalla.

2 tykkäystä