Afganistan

Mitä mieltä olette Afganistanin tilanteesta?
Nythän Joe Binenia syytetään ja haukutaan kun veti oman porukan pois.
Käsittääkseni jenkit on syytänyt sinne miljardeittain rahaa, aseistanut ja kouluttanut afgaaneja parikymmentä vuotta. Kuitenkin talebanit otti homman haltuun parissa päivässä… ???

Miten tämä voi olla mahdollista ja toivotammeko tällaiset pakolais"miehet" tervetulleiksi Suomeen. Taitavat naiset ja lapset tälläkin kertaa jäädä kotimaahansa.

Ihmeellisen paljon on suurlähetystössä ollut turvamiehiä (83). Tietääkseni lähetystön varsinaiseen henkilökuntaan kuuluu suurlähettiläs ja sihteeri. Sitten evakoitaviin kuuluikin lähes 400 kaikenkarvaista turistia, terroristia ja muutama nainen ja aito lapsi niiden partalapsien lisäksi. Missään nimessä eivät ole tervetulleita suomeen. Mitään pitkäaikaista oleskelulupaa ei tule automaattisesti myöntää vaan tulee selvittää maahanhaalitun tausta ja tehdä palautukset niin että Haavisto menee ne sopimaan.

2 tykkäystä

Afganistanin on ihan itse hoidettava asiansa kuntoon. Suomen ei tarvitse heidän tekemisiinsä puuttua. On erittäin outoa että sieltä ensimmäisinä pakenevat miehet jättäen naiset, lapset ja vanhukset hätää kärsimään.
Miesten on puolustettava omaisiaan ja omaa maataan. Nämä pakenevat ovat häpeäksi koko mieskunnalle.

Kirjoittelin ajatuksia linkkariin, ehkä siitä saa jotain ajatuksia asiaan.