Moi kaikille

kommenteissa kysyttiin koska käännytte eu vastaisiksi https://youtu.be/cjUa-_M4kn8

Minä en ole valmis moiseen. Yhdessä olemme vahvempia, tässä on vaan kasvukipuja kun luodaan “uutta”. Toivoisin että ihmiset ymmärtää seurata mitä Briteissä on meneillään. Ero heissä on että heillä oli kova talous alla ja silti he kärsivät pahasti. Suomessa talous on tällä hetkellä kuralla.

1 tykkäys

EU:n kannattaminen ei tarkota sen huonojen puolien hyväksymistä. Eurooppa on hyvä ja tehokas sisämarkkina monine hyötyineen, mutta liittovaltiokehitys ei ole hyvä asia. Myöskään velkaunionia en kannata, enkä EU: n verotusoikeutta…

1 tykkäys

Suomen talous on kuralla, koska meillä on huippua oleva alv, meillä ei ole oppisopimuskoulusta, nykyinen työttömyysmalli pakottaa pysymään kotona, koska muuten menisi korvaukset (leikkuri on raju), suurin osa palkan lisäkustannuksista liittyy eläkkeeseen, meidän eläkesysteemi on 1950-luvulta ja sen saavutuksina on saatu eläkeyhtiöille marmorikonttorit ja paljon ns.läskiä johtajaa. Ilman eläkejärjestelmän siirtämistä nykyvuosiluvulle suomi jää aina köyhäksi. Valtion virkakoneistolle sama sääntö kuin jenkeissä. Kun Pressa vaihtuu vaihtuu myös virkamiehet. Nythän miniseriön virat on poliittisia ikupaikkoja eikä niiissä voi tehdä virheitä.

1 tykkäys