Venäjä ei ole kehitysmaa. Vai onko Yhdysvallat myös kehitysmaa? Tiesitkö, että Yhdysvalloissa suurinosa kansasta on hyvin köyhää, köyhyysrajan alapuolella. Ei varaa terveydenhoitoon, koulutukseen tai edes elämiseen. Kouluissa ei tarjota lapsille ilmaista ateriaa eikä laadukasta perusopetustakaan.
Venäjällä on tehty paljon hyviä uudistuksia joiden ansiosta Venäjän talous ja syntyvyys ovat nousussa. Esimerkiksi Venäjällä lapset 1-4 luokilla saavat 3 lämmintä ateriaa päivässä valtion takaamana. Näin tuetaan äitien uudelleentyöllistymistä. Lisäksi Venäjän terveydenhuoltoa on kehitetty ja monia muita uudistuksia on tehty, jotka parantavat kansalaisten oloja.
Venäjän talous on lisäksi ollut nousussa jo pitkään, Venäjällä rakennetaan todella paljon kaiken tyyppisiä taloja ja siellä ajellaan uudemmilla autoilla kuin Suomessa. Suomalaiset jotka ovat Venäjällä usein vierailleet ja joilla on ystäviä siellä ovat näistä asioista minulle kertoneet.
Venäjällä on lisäksi halua tehdä yhteistyötä ja parantaa välejä Suomen kanssa. Niin Venäläisillä kuin Venäjällä.
Haluatko sinä, että Suomen ja Venäjän rajasta tulee NATON.n ja Venäjän raja? Ymmärrätkö, että sitten Suomesta tulee maa jossa sotilaallisesti on todella epävakaata, sillä Nato voi suoraan käyttää Suomea hyökätessään Venäjälle ihan minkä hyvänsä tekosyyn varjolla. Venäjällä ei ole kiinnostusta hyökätä tai valloittaa Suomea. Neuvostoliitto olisi voinut Suomen miehittää talvi tai jatkosodan jälkeen, mutta eivät sitä tehneet, sillä ei heillä ole tarvetta valloittaa Suomea ja liittää osaksi Venäjää.
Sen sijaan, Nato on hyökännyt milloin milläkin verukkeella esimerkiksi Jugoslaviaan, Libyaan ja Afganistaniin. He ovat tappaneet miljoonia ellei miljardeja ihmisiä. Miksi? Koska sotaisa Yhdysvallat ja Iso-Britannia haluavat sotaa. Aina kun Yhdysvallat on sisällissodan partaalla, he kääntävät kansalaistensa huomion aloittamalla sodan ulkomailla.
Yhdysvaltojen olemassa olon ajasta eli 244 vuodesta, maa on ollut sodassa 225 vuotta eikä tätä faktaa voi sivuuttaa!
Eurooppa on ollut USA.n miehittämänä siitä asti, kun toinen maailmansota päättyi. Natsipolitiikkaa ajetaan eteenpäin EU.n että Naton toimesta joskin ei niin läpinäkyvästi kuin Saksa sitä teki.
Suomen ei missään nimessä pidä liittyä Natoon. Suomen on tehtävä uudistettu YYA sopimus Venäjän kanssa jonka pääagendana on taata Venäjälle, että Suomi ei koskaan tule olemaan Venäjälle turvallisuusuhka niin välillisesti kuin välittömästi. Eli jatkosodan aikaista Saksan kanssa vehkeilyä ei tulla tekemään koskaan enää. Jatkosota syttyi, koska Mannerheim vehkeili Saksan kanssa, jotta Saksa sai hyökätä Neuvostoliittoon Suomen kautta.
Tälläinen skenaario on Venäjän ainoa huolenaihe Suomen suhteen.
Suomen uutisissa ja Euroopankin uutisissa Venäjästä maalataan vihamielistä kuvaa ja vaikka osa uutisista totta onkin, on siellä myös paljon valheellista propagandaa.
Itse olen keskustellut useiden ihmisten kanssa joilla on ystäviä Venäjällä, ovat itse siellä paljon vierailleet ja myös Suomen ulkopuolella muissa Euroopan maissa asuvat suomalaiset ovat minulle kertoneet paljon tästä Venäjä vihasta mitä Euroopassa harjoitetaan lehdistön toimesta.
Tässä on linkki artikkeliin, jossa Venäjän ulkoasianministeriön tiedottaja Maria Zaharova kommentoi englannin hallinnon levittämiä valheita Venäjän toimista Ukrainan rajalla.
YYA- sopimuksen avulla voisimme jakaa tietotaitoa puolin ja toisin. Lämmittää ja muuttaa suhteitamme idän kanssa positiiviseen suuntaan sen sijaan, että vihaisimme ja pelkäisimme heitä.
Suomessa on harjoitettu ulkopolitiikkaa jossa Yhdysvaltoja ja länttä mielistellään ja Venäjälle taas vttuillaan minkä keretään. Olisi aika katsoa peiliin ja muuttaa poliittista suuntaamme. Ota huomioon, että ilman Venäjää olisimme Ruotsin vallan alla edelleen todennäköisesti.
Mikään tästä ei tarkoita, että Suomi liittoutuu Venäjän kanssa. Välien parantaminen, molemminpuolisen kunnioituksen ja luottamuksen rakentaminen on etu kummallekin maalle monella eri osa-alueella. On aika kääntää sivua ja ottaa askel idän suuntaan.
Presidentti Sauli Niinistökin kommentoi juuri olevansa pettynyt Euroopan Unioniin ja syystäkin!