Kuntatason keskusteluun väline

Mikä olisi paras väline käydä kuntatason keskustelua äänestäjien kanssa? Nettiparlamentti vai joku muu?

1 tykkäys

Tämä on hyvä kysymys. Nettiparlamentti voisi olla mahdollisuus, jos se otettaisiin laajemmin ja aktiivisemmin käyttöön puolueen sisällä.

“Paikallisparlamentti” löytyy nykyisin oman asuinalueesi facebook-ryhmästä… sinne vaan liittyy ja osallistuu keskusteluihin…

Toinen, mikäli tätä Liike Nytin nettiparlamenttia haluais kehittää, alueiden alle omat kuntakohtaiset välilehdet olisi tarpeen… esim. Keski-Suomen välilehden alle voisi lisätä Laukaa (oma kuntani)… silloin olisi mahdollista linkata sinne suoraan oman kunnan enempi tai vähempi tärkeitä ja ajankohtaisia asioita… miten saada äänestäjät tai muutoin asioista kiinnostuneet tänne Liikkeen Nettiparlamenttiin, se onkin sit haastavampi case… mut eiköhä täältä Liikkeen sisältä markkinoinnin ja viestinnän asiantuntemusta luulisi sen verran löytyvän, jotka tämän haasteen ratkaisee.:blush:

1 tykkäys

Hyvä kysymys ja aiheellinen keskustelunavaus.

Meillä Joensuun paikallisyhdistyksen jäsenet käy keskustelua whatsapp-ryhmässämme, jossa myös sovitaan käytännön asioista tapahtumiin yms liittyen. Kanava on hyvä tähän tarkoitukseen.

Poliittinen keskustelu olisi mielestäni hyvä käydä nettiparlamentin kuntakohtaisissa osioissa, joissa keskusteluun voisi osallistua kaikki kyseisen kunnan asioista kiinnostuneet Nyttiläiset ja Liike Nyt henkiset. Niin kuntalaiset, mökkiläiset, kuin kunnasta muualle muuttaneet. Keskustelua voisi moderoida paikallisyhdistyksen hallituksen nimeämät henkilöt.