"Pieni, mutta pippurinen..."

“Pieni, mutta pippurinen… Liike Nyt on tekemässä kasvuohjelmaa”

Iltalehti 22.02.2024 Pääkirjoitus

Hyvä tietää, mutta miksei jäsenistölle kerrota mitään asiallisia asioita, sen sijaan sähköpostiin kyllä tungettiin kiitettävästi presidenttipropagandaa ja lopputuloshan oli mitä oli.

  1. Ai, puoluesihteeri on lopettanut, sekin tieto piti lukea Etelä-Suomen sanomista.
    Hyviin tapoihin olisi kuulunut, että olisi lähtiessään esittänyt jäsenistölle ja yleensäkin muutaman kommentin, kyse on sentään eduskuntapuolueesta. Tervemenoa sitten.

  2. Kokoomuksessa kuulemma päättäjät mahtuvat tilataksiin, Liike Nytissä se taitaa olla vielä pienempi porukka - ja salaileva. Onko puolue yhteinen projekti vai sisäpiirin harrastus?

Rafael Hellsten
Kanta-Häme

Puoluesihteeri lähetti jäsenille kirjeen. Myös kuukausitiedotteessa on kerrottu asiasta.

Hyvä juttu, minulle asti ei ole tullut mitään kuukausikirjeitä eikä sihteerin tervehdyksiä ja harvoin mitään muutakaan.

Kuinkahan sellaisia voisi saada, kuten kirjoitin sähköpostiin on tullui vain presidenttiviestejä.

Perusviestinnästä pitäisi olla selkeät lyhyet säännöt ja ohjeet kaikkien tiedossa jossakin näkyvissä ja selkeät vastuut samoin kuin johtoporukan työntekijöiden nimet ja vastuualueet, kuten organisaatioissa on tapana.

Hei Rafael,

Oletko tarkastanut roskapostilaatikkosi? Valitettavasti osa sähköpostijärjestelmistä tulkitsee massapostitukset roskapostiksi, jolloin sinun on määriteltävä että lähettäjä info@liikenyt.fi on luotettava lähde. Tämän onneksi tarvitsee tehdä yleensä vain kerran.

Lähetin kokeeksi sinulle viestin massapostitusjärjestelmän kautta. Vahvistaisitko viestin ohjeiden mukaisesti saaneesi sen? Lähettäjänä lukee “Kristian from Liike Nyt”. Varmistin, että sinä löydyt kyllä jäsenrekisteristä, itse asiassa siellä on sinulle 2 sähköpostiosoitetta, toinen sinun omien nettisivujesi mukainen.

Toivottavasti viestit jatkossa saavuttavat, niitä tosiaan lähetetään aina kerran kuukaudessa joulukuusta lukien, jakeluna koko jäsenpiiri (lähes 900 nimeä). Presidenttivaalien alla viestejä on lähetetty laajennetulla jaolla, meillä on rekisterissä noin 10 000 nimeä, erilaisia puolueemme toimintaa arvostavia ja tukevia ihmisiä, jotka kuitenkaan eivät ole puolueen jäseniä. Kun viestin lähettää “aivan kaikille” se tavoittaa kaikki nämä ihmiset. Jäsenviestien tarkoitus taas on saavuttaa vain jäsenet.

-Kristian / Liike Nyt viestintäryhmä

Kyllä, olen tarkistanut aikaisemmin
roskapostini, niihin ei ole mennyt.

Äsken tuli osoitteeseen
rhellste20@gmail.com
massapostitustesti,johon vastasin
asianmukaisesti.

Voin pitää osoitetta rhellste…
pysyvänä vakio-osoitteena Liike Nyt:n rekistereissä.
En tarvitse kahta.

t. Rafael

ristian Meurman sivustolta Liike Nyt Nettiparlamentti kirjoitti
2024-03-14 08:10: