Ongelma jäsenhankinnassa

Terve, ajattelen käsitellä aihetta Liike Nytin parannus ehdotuksista, kuten jäsenhankinnan suhteen. Vähän oli aiemmin tullut ilmi edellisistä nettiparlamentin ketjuissa, vaikka käsitellään muista aiheista.

Minusta tuntuu oudolta arvostella Liike Nyttiä, joka on minun mielestäni Suomen politiikassa ainut vastakohta vanhoille puolueille. Mutta eikö niin sanota että jos tehdään rakentavaa palautetta asioista, niin silloin on kehitettävä eteenpäin ja niistä voi oppia puoluekentän tasolla.

Ongelma jäsenhankinnassa on siinä että ei ole tullut 4 kuukautta minkäänlaista kuittausta että onko tullut jäseneksi, mutta taisi tulla kaksi puolueen ajankohtaista sähköpostiviestiä, joka tulee myös kaikille. Minun mielestäni täytyy panostaa siihen että kysymyksiin on oltava vastauksia, kun yritin tavoittaa.

Täytyy ihan sanoa että meinasi mennä jopa yöunetkin välistä tän takia.

Olenko ainut, vai onko muitakin täällä joilla on sama tilanne, että joutuu odottaa vastausta/kuittausta jäseneksi tulemisesta.

3 tykkäystä

Samaa jäin itse ihmettelemään, tokikaan en jäänyt odottamaan vaan unohdin koko asian. Sitten kk / toinen myöhemmin tuli taas mieleen, että miten se nyt menikään… Ei se ainakaan aktivoi millään tavalla. Toki tähän sähköposti summaryyn taas havahduin, että niin ilmoittauduinko jäseneksi onnistuneesti vai en… Ei voi tietää.

Juu katsotaan millon se ilmoitus tulee. Liityin just viikonloppuna.

no joo vielä aikaa eduskuntavaaleihin, tulee musta joutsen

Puoluetoimisto toimii hyvin rajallisilla henkilöresursseilla, joten viesteihin voi kestää vastata. Mutta totta on, että jäseneksi hyväksymisestä voisi lähteä edes sähköpostikuittaus tms. Ping @juhani.klemetti

Hei!

Kyllä kaikille pitäisi järjestelmästä lähteä suoraan viesti jäseneksi hyväksymisestä. Joillakin se viesti saattaa valitettavasti mennä roskapostiin. Tarkistan asian, jotta jatkossa tällaisia ei tapahtuisi. Kiitos kaikille jäsenyyttä hakeneille.

Ystävällisin terveisin,

Juhani Klemetti
Puoluesihteeri

3 tykkäystä

Ei ole tullut kuittausta jäseneksi tulemisesta, mutta ajankohtaisia viestejä on tullut, se on mikäli hyvä asia. Se mitä tässä täytyy selvittää, on löytää ongelma kohta, minkä takia ei kuittaus tullut perille. Se on pakko ratkaista, ennen kun kellään ei mene hermot.

Useamman kuukauden tässä itsekin odottelin vastausta jäsen hakemukseen. Saisi mielestäni tulla edes automaatti vahvistus siitä että jäsenhakemus on käsittelyssä. Noh viime viikolla se viimein tuli sähköposti jossa ilmoitettiin etten tällä kertaa kelpaa puolue jäseneksi ilman mitään perusteluja. Noita ajankohtais viestejä tulee itsellekin vähän väliä.

Hei, on rajalliset henkilöresurssit, ok,
mutta on mediassa myös tieto, että Ek-vaaleihin käytetään 800 000, eikö siitä muutama tonni riittäisi sellaisten ihmisten (tilapäiseen) palkkaamiseen, jotka huolehtisivat yhteydenpidosta ja rutiinien toimimisesta.

Kuntavaalien aikaan kukaan ei vastannut
sähköposteihin eikä puheluihin ja yhteystiedot olivat hujan hajan, suorastaan kuin
amatöörien lafkassa. Tästä
olen antanut huomautuksia moneen kertaan, mutta sama veltto linja jatkuu.

Siis tekosyy tuo henkilöresurssit, eikö puoluetoiminnassa olla jopa joskus talkoillakin, vai eikö puolue ole tarpeeksi kiinnostava talkoovoiman saamiseen.

Rafael Hellsten
Hämeenlinna

1 tykkäys

Hei Rafael!

Kirjoitat toistuvasti tänne kritiikkiä siitä etten tekisi töitä tarpeeksi tai teen työni väärin. Kritiikkiä saa kyllä antaa ja pitääkin.

En rupea tässä avaamaan yksityisiä keskusteluja, mutta olen vastannut viesteihisi. Tuntuu nyt, että kirjoittelet asiasta tänne, koska et pitänyt vastauksestani. Pyydän, että lopetat valheellisten väitteiden esittämisen.

Jäsenhakemusten käsittelyssä on ollut viiveitä kevään ja kesän aikana. Nyt niiden käsittely toimii suhteellisen ripeästi. Kaikki puolueen jäseneksi hyväksytyt saavat tiedon hyväksynnästä hakemuksessa antamaansa sähköpostiin.

Yt. Juhani Klemetti

1 tykkäys

Hei,
Uuden minimalistiset kotisivut ovat auenneet. Tässä kohtaa herää kysymys, miksi esimerkiksi jäsenhakemuksessa viitataan vuoden 2021 jäsenmaksuihin? Vaikka hinta olisikin vielä sama, niin mielestäni pitäisi lomake päivittää ainakin vuoden 2022 tai jopa vuoden 2023 hintatiedoin.

2 tykkäystä