Puolueen jäsenyys

Mitä hyötyä on puolueeseen kuulumisesta? Ehdokkaaksi en halua ikinä ruveta. Miten siitä erotaan vai joutuuko loppuelämäkseen sitten jäseneksi? :slight_smile:

Itse asun Kuopiossa, ja ensimmäistä kertaa elämässä koen löytäneeni puolueen johon voisin kuulua. Puolueen ajamat asit ovat hyviä, Kuopiossa on ylivoimainen ehdokas jo löytynyt, ja kirsikkana kakussa on eräs Harkimon tekemä “haastattelu” koskien aihetta, joka on lähellä sydäntä ja koen, että jollain tavoin voi ymmärrystä löytyä myös elämän nurjaan puoleen.

2 tykkäystä

Itse lähdin ehdokkaaksi ja puolueeseen mukaan täysin ensikertalaisena politiikan ulkopuolelta :slight_smile:. Vaikka en tulisikaan valituksi kuntavaaleissa, otan paikallisyhdistyksen toiminnan harrastusmielessä. Kannattajajäseniä tarvitaan, joten reilusti mukaan vain. Aina voi erota jos siltä tuntuu.

3 tykkäystä

Hei Senja!

Puolueen jäsenyydestä eroaminen on ilmoitusasia. Antti tuossa omassa kommentissaan kirjoittikin mukavasti, että ottaa paikallisyhdistyksen toiminnan harrastusmielessä. Näin itsekin ajattelin aikoinaan lähtiessäni mukaan poliittiseen toimintaan. Oli mukava tavata uusia ihmisiä ja jutella yhteiskunnallisista asioista laidasta laitaan ja siinä samalla vahvistui kiinnostus pyrkiä eteenpäin. Kohdallani “harrastus” johti lopulta tehtäviin, joita en ollut ikinä osannut kuvitellakaan. Kaikkia ei poliitikoksi pyrkiminen kiinnosta, eikä tarvitsekaan. Monenmoista muuta oheistouhua ja -tapahtumaa siinä kuitenkin on ja se on tosi mukavaa.

Kiva kuulla, että Liike voisi olla sinunkin juttusi!

4 tykkäystä

Tänään harrastin liikuntaa korvasieniä jahtaamalla, kun kännykkä pimpahti. Liike Nyt lähetti tietoa ehdokkaista. Tekstin kohta “Ehdokkaamme tulevat eri taustoista ja heillä on erilaisia mielipiteitä.” sai melkein hyppäämään mättäällä. Se on jotain upeeta, että sallitaan erilaisia mielipiteitä. Ei joudu takapenkkiin tai uhata heittää ulos porukasta. Pää pystyssä ylpeästi ilmoitetaan, että meillä on ajattelevia ihmisiä. Vautsi!

5 tykkäystä