Rajavalvonta

Niin kauan kun rajojen läpi virtaa päivittäin viruksen kantajia ilman pakollista korona todistusta, on minusta hallitukselta turhaa puhetta ulkona liikkumiskiellosta. Rajavalvonta kuntoon ja maskipakko ja mennään olevilla rajoituksilla ja suosituksilla.

10 tykkäystä

Juuri näin. Hyvin sanottu. Nyt ei ole mm. rekkakuskeilla, jotka tulee itärajan yli pakollista testiä ja rekathan liikkuu päivittäin.

1 tykkäys

Hyvin sanottu, täysin samaa mieltä. Ensin pitää tilkitä ulkopäin tulevat uhat ennenkuin aletaan rajoittamaan kansalaisten ulkona liikkumista. Se ei ole itsekkyyttä vaan tervettä järkeä ja loogisuutta asioiden hoidossa.

2 tykkäystä

Kyllä. Rajavalvonta ensin kuntoon. Pakko testit Suomeen pyrkiville omakustannus hintaan.

1 tykkäys

Miksi Mari ei usko järkeä ,ei ilmeisesti uskalla sulkea rajoja , muitakaan nämä hänen päätökset kun äänestää.

1 tykkäys

Ongelma on tällä hetkellä enemmän se miten ihmiset käyttäytyy rajojen sisäpuolella.

No nyt valmistellaan ennakkotesti pakkoa rajoille. Se olisi pitänyt olla, alkaa olla myöhäistä, naapurissa katastrofi.

Kävin tänään kaupassa ja ainoastaan yksi perhe kulki siellä ilman maskeja, VENÄLÄISIÄ. Virolaiset työmiehet ovat alkaneet käyttämään maskeja viimeisin viikon ajan. Mutta suurin ongelma lienee tuo venäjältä tulleet suomessa asunnon omistavat ja maahanmuuttajat. Tämähän selviää suoraan myös Turun tautikartasta. Tuo piittaamattomuus ei ainakaan yhtään paranna välejä ja nyt ovat nuo “black lives matter” ihmisetkin hiljaa… väärä asia varmaan heille…