Suomen pitäisi tunnustaa Taiwanin valtio

Nyt olisi hyvä hetki parantaa maailmaa näkyvällä tavalla. Olympialaisten aikaan tämä saisi varmasti normaaliakin enemmän huomiota.

Lopetetaan sortajan ja diktatuurin edessä mateleminen. Vuosikymmenien ajan Kiinan kansantasavalta on sortanut muita maita, omaa kansaansa ja omia vähemmistökansojaan. Kansantasavalta on vaatinut, että se yksin saa edustaa Kiinaa. Koska tähän on perusteettomasti suostuttu, Kiinan tasavallalla, tutummin Taiwanilla ei ole ollut virallisia valtiosuhteita muihin maihin. Suomi voisi aloittaa kahden Kiinan politiikan ensimmäisenä maailmassa, varmasti ennen pitkää suurin osa maailman maista liittyisi mukaamme vastustamaan sortoa.

Kiinan kansantasavalta on vastuussa jopa sadan miljoonan ihmisen murhaamisesta. Kiina on syyllistynyt järjestelmällisiin kansanmurhiin, jotka vertautuvat Natsi-Saksan tekoihin, kuten holokaustiin. Annammeko tällaisen valtion päättää meidän ja muiden valtioiden suhteista?

1 tykkäys

Taiwanin voisi ihan hyvin tunnistaa,mutta sitähän ei Suomi tee eikä EU,koska omat lehmät on ojassa talouden kannalta. Kiina on selkeä esimerkki puhtaasta kommunistisesta diktatuurista. Taiwan ei ole ainoa missä Kiina uhittelee. Kiinan toiminta Etelä-Kiinan meren liittämiseksi Kiinaan vaikka esimerkkinä. Samoin Kiinan toiminta Afrikassa ja Kiinan yhä voimistuva vakoiluorganisaatio. Liettua lienee ainoa EU maa,joka on kritisoinut Kiinaa. Kiina on taas ilmoittanut vaikeuksista sellaisille yrityksille, jotka toimivat Kiinassa ja Liettuassa. Selkärankaa osoitti Continental -rengastehdas, joka ilmoitti pitävänsä tehtaansa Liettuassa entisellään huolimatta Kiinan painostuksesta. H&M on myös osoittanut yrityksenä suoraselkäisyyttä. Näitä tarvitaan vain paljon lisää…

1 tykkäys

Kannatan.