Liike Nyt kysyy: Tulisiko pääministeri Marinin mielestäsi erota?

Pääministerin toimet ovat puhuttaneet julkisuudessa viime aikoina, jättäen politiikan sisältölinjaukset kohujen alle. Pääministerin tulisi herättää luottamusta ja arvostusta, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Onko mielestäsi pääministeri Sanna Marin tehtäviensä tasalla, vai tulisiko pääministerin erota? Keskustele ja ota kantaa Nettiparlamentissa.

3 tykkäystä

Ei mitään syytä erota. Pitää ottaa opiksi ja siirtyä eteenpäin.

8 tykkäystä

Turha kohu tanssimisesta. Luottamus pääministeriin on säilynyt, hän on tehtäviensä tasalla. Ystäväni ulkomailla näkevät pääministerimme entistäkin positiivisemmassa valossa joten on vain hyvä että kohujen myötä meillä on nyt oma Zelenskyin tapainen hahmo joka uhkatilanteessa saa hetkessä Suomelle maailman sympatiat.

3 tykkäystä

Tanssimisella ja laulamisella ei ole mitään väliä. Jos on jäänyt työt hoitamatta ja vielä kun asiat Suomessa on erittäin huonosti, niin pitäisi erota.

5 tykkäystä

Sanna Marin on saavutustensa (PM) vuoksi useiden nuorten naisten esikuva ja lähes kaikkien pikkutyttöjen idoli.
Käytöksellään hän näyttää minkälainen käytös on okei.

Hallitus kantaa hirvittävää huolta, nuorten alkoholin käyttämisestä ja ongelmista.
Eikö tässä ole kenenkään mielestä ristiriitaa?

KYLLÄ Sanna Marinin tulisi erota!

5 tykkäystä

Sanna Marin ei edusta henkilönä pääministeri -instituutiota. Jatkuva selittely ja kuvat bilettämisestä ovat myös levinneet ympäri maailmaa. Viimeisimmät tissikuvat pääministerin edustusasunnossa ovat todella noloja. Mietin miten kyseinen ihminen, voi edustaa vakavasti Suomea muiden valtiojohtajien kasvojen edessä? Mikäli suomalainen normaali palkansaaja juhlisi näin, hän olisi jo saanut 3 varoitusta ja potkut. Minkä tahansa yrityksen toimitusjohtaja olisi saanut potkut jo ensimmäisen skandaalin aikana. Suosittelen allekirjoittamaan adressin joka on alle kolmessa päivässä kerännyt jo liki 8000 ääntä. Vaadimme pääministeri Sanna Marin eroa - Adressit.com

7 tykkäystä

Naisviha on isompi ongelma kuin tyttöjen tanssiminen. Miksi en haluaisi tytön tanssivan?

Olen absolutisti mutta en näe pääministerin alkoholinkäyttöäkään uhkana, hän käyttää nähdäkseni mietoja alkoholijuomia enkä ole nähnyt esiintyvän kännissä (vaikka sellaista mielikuvaa väkisin yritetään luoda).

Toivottavasti ihmiset heräisivät naisvihaan ja naisten kontrolloimiseen, se on mistä tytöt ja nuoriso ylipäänsä tulevat kärsimään.

2 tykkäystä

Pitäisi. Kysymys on virka-asunnon ja virka-ajan käytöstä ja arviointikyvyn puutteesta näihin seikkoihin liittyen. Kyse ei ole naisvihasta tai sukupuolestakaan. Tämä liittyy vain ja ainoastaan virkamiessopimuksen vaatimaan käytökseen ja viran hoitoon sekä pääministerin asemaan yhteiskunnassa. Jos pääministeri olisi mies, olisin täysin samaa mieltä.

9 tykkäystä

Pääministeri-instituution ravistelu ja järisyttäminen oli tavoite ja siinä on Sanna Marin onnistunut.

Sanna voi nyt poistua takavasemmalle ja seuraava sisään:)

8 tykkäystä

Enpä tiedä naisvihasta mitään. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että kun pääministeri (tai ministeri) töpeksii hän eroaa.
Näin on ollut jo lukuisten miesministerien kohdalla miksei siis myös naisministerien/pääministerien.

7 tykkäystä

Kyllä, erottava on, koko hallituksen ja uudet vaalit!

3 tykkäystä

Jo pelkästään oman terveyden vuoksi Marinin pitäisi ottaa aikalisä koko politiikasta. Ja Suomen terveyden vuoksi pitäisi erota koko hallituksen.

6 tykkäystä

Ei pitäisi erota. Miksi edes käydään keskustelua? Hän oli vapaalla, hänellä oli sijainen vaikka muuta on väitetty. Toki parannettavaa ja itsensä tutkinnan paikka. Mutta ei erota.

8 tykkäystä

No ei tietenkään. Virheet on virheitä ja tästäkin voi oppia.
Suurin kohuhan tässä on nyt siitä, että on kuvia ja videota jotka on lähteneet liikkeelle. Jos Marin olisi itse sanonut juhlineensa railakkaasti viime viikonloppuna, ei kohu olisi läheskään tällainen.

Useimpien erovaatimusten takana on myös se totuus, ettei väki ole tyytyväisiä Mariniin enää. Joten he näkevät tämän nyt keinona kammeta uutta hallitusta kehiin ja myllyttävät juhlakohua jo siksikin.

4 tykkäystä

Pitäisi. Tällä ei ole mitään tekemistä naisvihan kanssa. Marinin tehtävä ei ole ravistella instituutiota, hänen tehtävänsä on johtaa tätä maata. Uniperista hän on ollut ihan hiljaa, mutta aikaa on ollut juhlia Helsingin pintaliitoporukan kanssa.
Ja kyllä, tanssia ja juhlia saa, mutta ei virka-asunnossa tai virka-autolla periaatteessa vielä virka-ajalla (loman ja sijaisen peruminen). Ja antaa tämän epämääräisen porukan vielä ottaa typeriä kuvia virallisissa tiloissa.

5 tykkäystä

Kyllä pitäisi, hänen ei tulisi edes joutua tilanteeseen, missä joutuu selittelemään tekemisiään. Huonoa harkintakykyä osoittaa myös tämän julkkistyrkky lauman vieminen pääministerin virka-asunnolle.

7 tykkäystä

Kyllä pitäisi, ehdottomasti. Jos ei itse ymmärrä erota, niin sitten pitää erottaa. Nyt on jouduttu katselemaan sellaista pm-pelleilyä, sekoilua ja valehtelua, jota ei ikinä olisi uskonut Suomessa tapahtuvan. Ja vain yhden teini-ikään jymähtäneen keski-ikäisen bileprinsessan takia.

7 tykkäystä

Ei pitäisi. Bileet ei mielestäni millään tavalla vaikuttanut työntekoon. Eri asia jos olisi jäänyt bileiden takia pois jostain tärkeästä tai ollut kännissä twerkkaamassa keskellä täysistuntoa.

4 tykkäystä

Ei pitäisi erota. Olisi paljon tärkeämpiäkin aiheita mistä kohista kuin pääministerin biletys.

4 tykkäystä

Itse en ymmärrä kaksoisstandardeja. Kaikilla pitäisi olla samat oikeudet vapaa-aikaan. On ollut maan tapa lynkata ministereitä vapaa-ajan tapahtumista, ihan kun edellyttäisimme heidän elävän nunnana luostarissa. Mielestäni Stubb saa käydä visailuohjelmassa shortseissa ja Marin saa käydä juhlimassa. Monta syytä olisi Marinin erolle, muttei yksikään juhlatapahtuma. Näkisin että medialla on taipumus mässäillä ja paisutella asioita niin pitkään että imagotappiot kasvavat sen verran isoiksi jolloin erottamisesta/ eroamisesta tulee perusteltu. Täysin mielenvikainen yhtälö, mutta media on 24/7 valmiudessa lynkkaamaan seuraavan ministerin mistä tahansa punaisia päin kävelystä tai vastaavasta kun tilaisuus tulee. Minusta olisi hyvä näyttää resistenssiä ja olla eroamatta.

5 tykkäystä