Mieleståni sateenkaaripropaganda on haitallista lapsille ja nuorille eikä transsukupuolisuudesta saisi tulla muoti-ilmiötä

Mieleståni sateenkaaripropaganda on haitallista lapsille ja nuorille eikä transsukupuolisuudesta saisi antaa tulla muoti-ilmiötä. Lasten ja nuorten ajatusmaailma menee sekaisin, kun vaihtoehtoisia elämäntapoja yritetään normalisoida. Lapsiparka kuuntelee propagandaa ja luulee syntyneensä väärään kehoon. Ja vielä toinen juttu: transmies on transmies ja transainen on transnainen. Joten tässä tianteessa, jos sukupuoli säilyy henkilötunnuksessa, niin reilumpi, että siellä näkyvvät nuo vaihtoehdot, jos sukupuolta on lääketieteellisesti muokattu (vaikka olisinkin eri mieltä ko. muokkauksien jårkevyydestä).

2 tykkäystä

Olen täysin sitä mieltä ettei mikään sateenkaarifilosofia kuulu koulun oppimäärään. Aikuistuminen tulee vasta yli 18 vuoden iässä. Sen jälkeen ihmisen ajattelukyky on kehittynyt riittävästi osatakseen ajatella itsenäisesti. Oikeudellisesti tosiassa on vain kaksi sukupuolta riippumatta siitä mitä itse kukin kokee. Toinen sukupuoli käy gynegologilla ja toinen urologilla. Vain munasolun ja siittiön yhtyessä syntyy ihmisalkio.

2 tykkäystä

Mitä on sateenkaari propaganda? Missä sellaista on?

Oleellisinta on että jokainen lapsi kokee tulevansa hyväksytyksi sellaisena kuin on. Taitaa olla aika nolla ilmiö, että kuullessaan transsukupuolisuudesta, lapsi saisi siitä kimmokkeen mielenterveysongelmiin. Paljon suurempi ongelma on se, että erillaiset lapset hakataan, syrjitään ja haukutaan.