Millä kunnallisvaalit voitetaan?

Miten voitetaan … sivusta seuranneena viimeiset 40 v (tarkoittaa aktiiviosallistumista) niin millä voitetaan edelleen ?? Lupaukset, yhdessätekeminen, verot,

1 tykkäys

Niinkuin sillai tekis vielä mieli yrittää kuntatasolla hoitaa asioita … Yritystasolla se hoitui hyvin ja pojat on nykyään Vaisalan ja Elisan ja EK:n ja DNA n päälliköitä mm.

Osallistumalla, mutta oikotietä parrasvaloihin ei ole. Kun sinä uskot, niin se on hyvä alku ja ehkä saat jonkun muunkin uskomaan ja kaikki on lopulta kiinnostavuudesta kiinni.

1 tykkäys

aivan

to 25. helmik. 2021 klo 16.41 Mikki Nieminen sivustolta Liike Nyt Nettiparlamentti (liikenyt@discoursemail.com) kirjoitti:

Olen seurannut Liike Nytin kunnallisvaaliehdokkaiden postauksia somessa. Valtaosa on valitettavasti joulupukille lähetettäviä lahjalistoja ilman mitään realismia rahoituksesta. Toivoisin enemmän selkeitä valintoja mihin panostetaan ja mistä säästetään.

1 tykkäys

Kun katsoo edellisiä niin kyllä luvataan ja kun tarjoaa kahvit torilla niin äänestäjät on kuin sulaa voita. Mutta… tatvittaisiin ratkaisuja niihin äänestäjien toiveisiin, ongelmiin.Toisella tapaa sanottuna, rautalangasta väännettävä ratkaisumalli.