Millon tiedän pääsenkö ehdolle Kuopioon?

Tässä periaatteeni:

  1. Jokaisesta on pidettävä huolta
  2. Markkinatalous on toimiva tapa kehittää yhteiskuntaa, kunhan sen säännöt ovat reilut
  3. Ilmastonmuutos on totta ja päätökset on tehtävä ympäristön kannalta kestävällä tavalla
  4. Yrittäjyys on tehokkain tapa tehdä asioita, jos sille annetaan tilaa
  5. Yksilön arvostaminen
  6. Eurooppa-myönteisyys
    Haluaisin sparrausta ja ohjausta, että homma menee maaliin oikeasti. Koska yhdessä on se juttu, ei yksi erikseen!!!

Tämä on vähän huolestuttavaa Liikkeen kannalta että kukaan ei vastaa mitää tähän. Olen vähän pettynyt.

1 tykkäys

Pelasin joskus 1980-luvulla amerikkalaista jalkapalloa Lahdessa ja valmensin sitä seuraavalla vuosikymmenellä Mikkelissä, muutaman vuoden kumpaakin. Se oli vielä 1990-luvulla laji, jonne kelpasi ihan kaikki lajista kiinnostuneet miehet, niinpä minäkin jokseenkin ruipelona pelasin aikani puolustuksen takakentällä safetyna. Laji lähti kehittymään huimasti, kun joukkueisiin pääsemiseen tarvittiin halun lisäksi muutakin.

Jos olet taustaltasi ilman rikosrekisteriä ja halukas tulemaan, niin pitääpä sanoa Teemu Soinille, että sinusta saisimme ehdokkaan. Teemu Soini on Kuopion alueen puheenjohtaja ja meillä on kiva porukka koossa, joka kasvaa hitaasti, mutta hallitusti

Liikkeen jäsen ei voi olla osuuspankin tai osuuskaupan vaaleissa ehdokkaana vaikka periaatteet ovat ylevät. Osuustoiminta on kuulema rakenteellista korruptiota jota ei hyväksytä. Puoluesihteeri ei ole lukuisista pyynnöistä huolimatta yhteyttä ottanut. Olisin halunnut selvyyttä asiaan, joten erosin puolueesta. Että se siitä jokaisen huolenpidosta.