Ruuhkamaksut?

Mitä mieltä olette ruuhkamaksuihin Tampereella? Oman auton käyttö työmatkoilla on monille välttämätöntä, eli onko oikein laskuttaa työssäkäynnistä.

Ehdoton ei ruuhkamaksuille! Poliitikkojen, valtion, virkamiesten ja kuntien tulee lopettaa yksityisautoilua kohtaan hyökkääminen! Jo nykysellään Tampereen keskustassa asioiminen on vaikeutettu ja tehty niin epämiellyttäväksi, että moni kivijalka on joutunut lopettamaan toimintansa asiakaskadon vuoksi. Kenen etu on, että yrityksiä kaatuu ja muita työllistäviä yrittäjiä on vähemmän paikalla, jossa ihmisiä on eniten? Miksi keskusta halutaan tyhjentää? Mikäli haluaa asua vehreässä maastossa, jossa ei liiku muita, kaupunki ei varmaan ole oikea paikka?

Käsittääkseni ruuhkamaksujen perimmäinen tarkoitus on pienentää päästöjä. Esimerkiksi oma tilanteeni: omistusasunto keskustan toisella puolen, työpaikka toisella - lyhin matka keskustan läpi. Mikäli keskustaan tulee ruuhkamaksu, kierrän keskustan sijaan autolla motaria pitkin, jolloin matka yli kaksinkertaistuu, eikä varmasti päästötkään tipu!

6 tykkäystä

Eiköhän polttoaineen hinnassa ole jo liikakin ruuhkamaksua ja muitakin hölynpölyn maksuja jo sisältää!!

Ihan vaan uteliaisuudesta, onko kukaan oikeasti vaatinut Tampereelle ruuhkamaksuja? Vai onko tämä taas jotain närkästymistä tyhjästä?