Sovelluksen toimivuus

Olen huomannut että pieniä ongelmia on vielä sovelluksessa, esim. Äänestys on vähän hankalaa tai siis sitä ei löydy tai sitten ei ole asioita äänestyksessä vielä. Toisekseen profiilikuvan vaihtaminen ei onnistu> lisää kuva osio on pimeenä. Pieniä parannuksia odotellessa. Onko Muilla ollut ongelmia sovelluksen kanssa?

Itselläni on sovellus toiminut ihan kiitettävästi. Äänestyksiä pidetään varmasti sitten, kun saadaan lisää edustajia. Harkimo ei välttämättä ehdi.

1 tykkäys

Hyvin kömpelöt on sivut!! Vois kuvitella että panostais vähän enemmän!?! Vähän halvalta vaikuttaa!!

Vielä riittää tässä appissa kehitettävää… testasiko kukaan tätä Androidilla? :laughing:

Kun koittaa kirjoittaa vastausta, niin ei nää omaa tekstiä kun näppäimistö peittää tekstin.
Koitin liitää tähän kuvan… mutta se ei toiminut :upside_down_face:

Hienosti toimii kyllä iPhonella ja macbookilla, kahta pikaisesti parannettavaa toimintoa lukuunottamatta. Puuttuu backspace toiminto, että pääsisi edelliseen kohtaan takaisin ilman päävalikon kautta kiertämistä, ja äänestysten löytämiseksi tulee olla oma valinta.

Hjallis on maksanut koko systeemin omasta pussistaan. Siis yksityishenkilönä. Varmasti systeemiä parannellaan koko ajan. :slight_smile:

Tämä on Eija totta. Meillä on puolueessa vielä “pieni koneisto”. Paikallistasolla voi ja kannattaa kehittää omia käytäntöjä ja jakaa niitä sitten muille. Liittyen siis ihan kaikkeen, muuhunkin kuin tähän sovellukseen.

Kaikki kehitysideat sovellukseen ovat varmasti tervetulleita ja niistä kannattaa keskustella omassa yhdistyksessä, kerätä yhteen ja lähettää eteenpäin.

Aina on jostain aloitettava :grinning: